AV-teknik

Audio- och videolösningar för virtuella och fysiska möten.

Vill du veta mer om AV-teknik?

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Vi erbjuder ett brett sortiment av audio, video och displayprodukter från marknadens bästa varumärken. Med våra omfattande och moderna lösningar för konferensrum blir er konferens något alldeles extra.

I konferensrum med ett fåtal deltagare räcker det ofta med en mindre projektor med duk eller bildskärm. En välfylld hörsal ställer högre krav på tekniken. Därför är det viktigt att er konferenslösning anpassas till den miljö den ska användas i. Välj bland bildskärmar, projektorer, dukar och whiteboards. Vi erbjuder även praktiska tillbehör såsom lampor, dukar, laserpekare, stativ och kablage.

Varje företag och organisation behöver sina specifika mötesplatser. Det lilla företaget som prioriterar en högteknologisk men ombonad miljö behöver en typ, och en välfylld hörsal något helt annat. Alla produkter och installationer ska vara kompatibla med varandra. Samtalsrum, klassrum eller hörsal? Vi utgår från era behov i alla lägen. Och nog så viktigt är att komplettera med möbler och inredning som förstärker funktion, akustik och känsla.

Vi kan erbjuda följande:

1.

Projektering

Vi vet att ett väl genomfört förarbete är en förutsättning för smarta och välanpassade konferenslösningar till klassrum, konferensrum och hörsalar. Genom att låta oss hjälpa er sparar ni både tid och pengar.

2.

Produkter

Vi ger er förslag på konferensutrustning som är både toppmoderna och enkla att använda. Alla produkter och installationer är kompatibla med varandra.

3.

Installation

Våra duktiga installatörer ger er både installation och driftsättning av alla komponenter. Ni godkänner våra installationer genom att skriva under vårt kvalitetsdokument.

4.

Service

Flexibla serviceavtal så att vi snabbt kan vara på plats för att lösa eventuella problem.