Kontakta oss

Ring eller maila så hör vi av oss.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Besök profilshoppen

Beställ profilkläder och produkter med tryck här

Profilprodukter

Förstärk ert varumärke med rätt produkter till rätt personer.

Profil går ut på att bygga och stärka ert varumärke med fysiska produkter som budbärare. Office Depots specialister hjälper företag att få ut det mesta av produkter, kläder, utskick med ert varumärke.

Vi hjälper ditt företag att synas med till exempel varumärket på utvalda kontorsprodukter, kläder eller presenter. Vi bidrar gärna med tips och råd om vilka produkter ni ska välja, bästa placeringen av ert budskap och att göra själva beställningen. Självklart går det att få hjälp med hela kedjan från idé och design till produktion och distribution. Om ni redan är kund hos Office Depot, kan ni få profilprodukterna i samma leverans som kontorsvarorna. Ett effektivt sätt att spara på både pengar och miljön.

Vår onlinefunktion gör det enkelt att beställa och producera trycksaker och kontorstryck. Vi kan också lagerhålla profilprodukter och distribuera dem när ni önskar. Upptäck hela utbudet av klädesplagg, produkter och material:

Klicka här för att komma till profilshoppen

Visste du att 57 % av svenska folket använder någon form av produktmedia varje dag?

Om ni vill sponsra en löpartävling är det inte en penna de medverkande vill ha innan startskottet. Däremot kommer en vattenflaska med ert budskap väl till hands, och ju högre kvalitet och design på produkten desto större chans att vattenflaskan kommer att få följa med på löprundor och gympass, vilket ger kontinuerlig exponering över lång tid.

Vi på Office Depot erbjuder möjligheten att skapa kampanjer som hjälpa er att exponera ert varumärke för lång tid framöver.