Videomöten med Starleaf

System för videokonferens, konferenssamtal och skärmdelning.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Med videomöten från Starleaf Call, kopplar vi ihop ljud och bild och meddelanden från fysiska konferensrum, hemmakontor, pc/mac och Ipad i en molntjänst.

Som användare kan du bjuda in vem som helst och delta var som helst. Hastighet på uppkopplingen. Det är en öppen plattform, så med en knapptryckning väljer du vilken mötestyp du vill bjuda in till: Teams, Zoom eller WebEx m.fl.

Det finns två skrivbordssystem. PT Mini är en liten appliance som ansluts till en vanlig datorskärm och webbkamera. Personal Telepresence är en mer avancerad allt i ett-skärm. Med rums- och skrivbordssystem som ansluts till datorskärm och webbkamera får ni med en skrivbordstelefon som finns i två olika utföranden varav en med pekskärm.

Tröskeln är låg, tack vare ett självinstruerande gränssnitt och en enkel process för att sätta upp en ny användare. Systemet kan integreras mot AD och kan ansluta användare som sitter på standardbaserade sip/h323-system. Upp till 16 ändpunkter kan delta i en videokonferens och skärmdelning stöds. För ett företag utan stora krav på telefonifunktioner kan Starleaf Call ersätta växeln.