Kontakta oss

Ring eller maila så hör vi av oss.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Finansiering - Behöver ni köpa något till kontoret? Låt bli.

Med jämna mellanrum är det dags att uppdatera kontoret. Det kan vara mindre saker som en skrivbordslampa eller laptop som behöver bytas ut, men ibland är det ett helt konferensrum – eller så behöver en helt ny avdelning flytta in. Kanske är det dags att fråga er om era likvida medel kan vara bättre placerade än i kontorsutrustning.

Vi erbjuder allt det ni behöver på ert kontor, samtidigt som ni slipper äga det. Vi ger er möjligheten att uppgradera arbetsplatsen utan att använda era likvida medel. Att inte äga har sina fördelar, oavsett om ni är ett företag eller verksamma inom offentlig sektor.

Visst är det skönt att veta vad man äger och har, men det är också begränsande. Dels låser företaget upp kapital, men utöver det finns en rad anledningar till att inte köpa in allt. Genom att hyra är ni hela tiden i linje med antalet medarbetare eftersom det är enkelt att kompensera för fluktuation i personalstyrkan. Dessutom kan ni anpassa tekniken efter behov – det är lätt att uppgradera till snabbare datorer och bättre telefonväxlar.

Och kanske viktigast av allt – vad gör ni när ni plötsligt växer ur kaffemaskinen? När hyrtiden har gått ut har ni antingen möjligheten att lämna tillbaka det ni hyrt, köpa loss det till marknadsvärde eller helt enkelt förlänga avtalstiden. Dessutom är hyrda produkter 100 % avdragsgilla, vilket inte är så dumt.

Visste du att hyra faktiskt är den vanligaste finansieringsformen för företag och organisationer idag? Så fundera på om ni ska hyra nästa gång.