Skrivarlösningar

Vi bygger hela er skrivarstruktur, från behovsanalys till installation och support.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Vi på Office Depot är experer på skrivare och printers. Det spelar ingen roll om ni ska installera era första skrivare eller om ni redan har en infrastruktur. Vi erbjuder allt ifrån lösningar för det lilla kontoret till driftsäkra skrivarparker för storföretaget.

På det moderna, papperslösa kontoret skrivs det ut mer än någonsin. Det är kostsamt både för företaget och för miljön. Därför är det extra viktigt att ni på företaget tar kontroll över hur ni hanterar utskrifter. Office Depot levererar inte bara hårdvaran, vi löser hela er skrivarstruktur, från behovsanalys till installation och support.

Det första vi gör är att gå igenom era behov och hur vi på bästa sätt kan skapa en skalbar lösning för er. Vi är helt märkesoberoende, vilket innebär att vi kan utgå från er befintliga skrivarmiljö och addera det som behövs. Men lika viktigt som att lösningen passar er nu är att den passar er i framtiden. Vi hjälper er att skapa en effektiv, framtidssäkrad skrivarstruktur som ger er kontroll över kostnader och förbrukningsmaterial. Och om det blir strul är vi bara ett supportsamtal bort.

Från start till mål

Vi guidar er till bästa skrivarlösningen

1.

Behovsanalys

Vi går igenom bästa sätt för att skapa en skalbar lösning för er. Vi är helt märkes-oberoende, vilket innebär att vi kan utgå från er befintliga skrivarmiljö och addera det som behövs.

2.

Avtal

När vi är överens om vad ni behöver hjälp med skriver vi ett avtal tillsammans.

3.

Installation

Vi kommer och installerar allt till er och säkerställer att allt fungerar som ni önskar.

4.

Support

Vi stöttar er hela vägen. Om något strular är vi bara ett supportsamtal bort!

Fler tjänster inom Dokumenthantering