Lokalvård

Om vi bortser från hemmet är det på arbetsplatsen vi tillbringar mest tid. Därför måste städningen på jobbet fungera fläckfritt. Låter ni oss ta hand om er städning slipper ni inte bara smuts och damm utan även minskar på antal leverantörer och effektiviserar kommunikationen om dagliga önskemål och skräddarsydda tillägg i servicetjänsten.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Office Depot hjälper företag med allt från lokalvård, städ och hygien artiklar, entrémattor, Fika pentry koncept och allt däremellan för att ge er den bästa kontorsupplevelsen. Där ni alltid kan känna er trygg med att allt sker på bästa miljömässiga vis.

Varför lägga tid på att upphandla, förhandla och administrera städtjänster när vi kan göra det åt er?

Vi har städat bort all onödig administration åt er och samtidigt har vi tagit fram det absolut bästa och modernaste städmetoderna inom dagens lokalvård. Inte bara de enskilda produkterna med högst kvalitet, utan vi har även tänkt till kring hela städ- och underhållsprocessen av våra kunders lokaler. Alla metoder bygger på hållbara, miljövänliga lösningar då Office Depot är certifierade för ISO 9001 (kvalitetsledning) samt ISO 14001 (miljöledning).