UEM

Unified Endpoint Management

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Med vår UEM-lösning så finns det tydliga fördelar för er IT-avdelning. Här kommer ett axplock av fördelarna.

Standardisering

Av kostnadsskäl är det viktigt att kunna standardardisera. Det är en administrativ utmaning för ett företag att hantera en blandadplattform med olika avtalstider, inköpspriser, tekniska avvikelser och inte minst privata enheter, s k BYOD.

Produktivitet

Oavsett bransch eller storlek på företag lever vi i dag i en värld där mobiltelefoner och tablets är ett oumbärligt arbetsredskap. Utan möjligheten att kunna arbeta utanför kontoret sjunker produktiviteten. Medarbetare måste kunna arbeta med enbart en mobiltelefon eller tablet men då måste också säkerheten kunna garanteras, dock utan att begränsa användarna.

Kontroll

Att enkelt kunna managera mobila enheter remote är en av de viktigaste anledningarna till att välja en UEM-lösning detta genom att man kan skära ner supportkostnader och kostsamma avbrott. Allt för en enklare vardag.

Säkerhet

Att på distans kunna radera all företagsrelaterad data från en borttappad eller stulen enhet är en vital funktion i en mobil arbetsmiljö. Med GDPR-lagen ställs det högre krav på säkerhet och kontroll över informationsflödet än någonsin.