Återköp av mobiltelefoner

För en hållbar framtid

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Låt inte outnyttjat kapital och viktig affärsdata ligga och skräpa i byrålådan. Vi tar hand om era gamla utfasade mobiltelefoner. Ni får tillbaka investerade pengar och slipper oroa er för att känsliga data ska hamna på vift.

Gamla mobiler är fortfarande värdefulla tillgångar. Men mobilernas operativsystem och hårdvara förnyas kontinuerligt, och för att kunna utnyttja de nya möjligheterna behöver de bytas ut. När medarbetarna får nya telefoner riskerar ni dock att investeringen ni gjort i mobilerna som fasas ut går förlorad. Telefonerna blir kanske liggande med viktiga data som inte får komma i orätta händer.

Så fungerar återköp av gamla mobiltelefoner

Ni kontaktar oss och får en prisuppskattning. Sen tar vi emot mobilerna, och efter en snabb granskning av deras skick ger vi er ett priserbjudande. Vill ni gå vidare med affären så rensar våra tekniker alla data på dem med en process som är ISO 27001-certifierad, vilket innebär att den bl a uppfyller alla krav i dataskyddsförordningen (GDPR).

Efter rensningen utför vi eventuella reparationer och återför mobilerna till marknaden, så att andra kan köpa dem. Om en mobil inte skulle gå att reparera, eller om det inte finns någon efterfrågan alls för modellen ifråga, så kasseras den i enlighet med WEEE-direktivet om insamling och återvinning av elektriska och elektroniska produkter.