Entrémattor

Mobil subtitle

Vill du hyra eller köpa entrémattor?

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Visste du att cirka 80 % av all smuts på kontoret dras in med folks skor?

Vår tjänst för entrémattor innebär helt enkelt att vi tar hand om alla kontorets mattor. Vi hjälper er att ta fram rätt antal och storlekar samt ger vår analys på antalet gånger mattan behöver skiftas per månad. Önskas en specialdesignad/profilerad matta för att förmedla rätt första intryck till besökare/kunder tar vi fram designförslag åt er för godkännande.

Mattor på kontoret är ytterligare en av de där funktionerna man bara vill ska fungera, rent av sköta sig självt. Nu kan du slippa irritera dig på smutsiga och grusiga entréer! Vi tar hand om allt som rör era mattor genom vårt serviceavtal. Det betyder att vi hämtar era smutsiga mattor och lägger samtidigt ut nya, fräscha mattor efter en bytesfrekvens vi kommit överens om tillsammans. Mattorna tvättas och körs ut från Svanenmärkta tvätterier.

Fördelar med fullserviceavtal:

1.

Tillgänglighet

Alltid tillgång till rena, snygga och funktionella mattor

2.

Kostnadseffektivt

  • Minskade städkostnader
  • Inga investeringskostnader
  • Mer tid att fokusera på kärnverksamheten
3.

En leverantör

Ytterligare en stor fördel med Office Depots tjänst för entrémattor är att ni minskar antalet leverantörer och får färre fakturor, och att ni samlar allt som rör kontoret på ett och samma ställe. En kontaktperson för hela kontoret, smart eller hur?