Företagsväxel

Kontakta oss

Ring eller maila så hör vi av oss.

Kontakta oss

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Idag är världen fylld av nya, effektiva sätt att kommunicera på, och vi får ständigt fler. Men mail, chat och SMS i all ära – hur många gånger har du inte önskat att du bara kunde få prata i telefon en stund, i stället för att hamna i en oändlig mejltråd?

Det personliga telefonsamtalet är här för att stanna. Men ett samtal kan också göras effekti-vare på sätt du kanske inte känner till. Låt oss ta hand om era telefonitjänster och effektivi-sera mötet över telefon med ny teknik och innovativa lösningar.

Olika organisationer och personer har olika behov, självklart även när det kommer till telefonlösningar. Därför är det viktigt att bygga ett system för alla: någon vill att arbetsmobilen och den privata ska vara samma, en annan behöver en softphone-lösning för att få överblick över dagens samtal och en tredje vill ha en hederlig fast telefon, en sådan med korvig sladd. Våra lösningar tillgodoser både individuella önskemål och företagsbehov som CRM-verktyg och kundtjänstlösningar, där t ex en medarbetare kan få aktuell information om ett pågående ärende. Det ska vara enkelt att överblicka verksamhetens kommunikation och få rätt rapporter och beslutsunderlag.

Oavsett om ni är i behov av att knyta samman flera äldre system eller bygga nytt från grunden skapar vi framtidssäkra, geografiskt oberoende och skalbara lösningar. Vi är dessutom operatörs- och märkesoberoende och kan teckna abonnemang hos alla stora operatörer. Det har aldrig varit lättare att ringa.