Kontakta oss

Ring eller maila så hör vi av oss.

Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig

Dölj formulär Visa formulär

Alla minns vi en gåva som är unik och personlig.

Se till att ert företag är dom som levererar just den perfekta gåvan till varje tillfälle . Låt era anställda, kunder, leverantörer och samarbets- partners glädjas åt en unik present som förknippas med ert personliga budskap eller varumärke.

Kanske har ni en vision, ett budskap eller ett gemensamt mål som ni vill förstärka 2021. Låt oss då hjälpa er med att ta fram rätt produkter som matchar ert budskap. 

Låt oss hjälpa dig göra era gåvor lite mer personliga

Kontakta våra specialister som hjälper dig med det där lilla extra!

Våra kreativa specialister har många års samlad erfarenhet av uppskattade företagspresenter och säsongsgåvor. Ett bokat möte med någon av dom är väl investerade minuter för ert varumärke och de möjligheter de kan skapa för att förstärka det på ett annorlunda sätt.

Vi kan erbjuda gåvor från välkända varumärken och paketera, gravera, ordna personlig hälsningar eller varför inte trycka ert företags varumärke/logga på.

Förpacka din gåva

Färg, form på material eller om det skall vara i en fin liten ask, rå kartong, trevlig presentpåse eller specialtryckt omslag på kartongen spelar ingen roll. Vi löser paketeringen av din gåva så den blir optimal och “andas” ditt varumärke/budskap redan när mottagaren får den i handen.

“Det där lilla extra”

Personlig hälsning i förpackningen

Här har vi en trendig reflexväska med personligt budskap i presentkartongen
“Syns du inte finns du inte, Tack för ett fantastiskt år”

Detta kan vara ett sätt att “säkra sin personal i höstmörkret” – en garanterat uppskattad gåva på flera sätt. Detta och mycket mer kan vi hjälpa er med.