Gott kaffe på jobbet

Vi servar och fyller på kontorets kaffemaskiner.

Intresserad av kaffe på jobbet?

Ring eller maila oss

Dölj formulär Visa formulär

Köp Jura X8 - Rogers favorit

Den perfekta kaffemaskinen för det mindre kontoret, frisörsalongen eller kanske i receptionen.

Zia, Varea eller Reko maskiner med kvalitén i smaken

Välj Zia, Varea eller miljövarianten Reko från högkvalitativa producenten de Jong. Vi är extra stolta över priset – Green Smart Label – som vår kaffemaskin Reko vann på HOST -mässan i Milano. Smart Label Award – För produkter med hög innovation och tydliga egenskaper, jämfört med branschtrenden, när det gäller energibesparing, miljökompatibilitet och miljömässig hållbarhet.

Nio 20.2

Melitta XT6

Melitta XT6 med färskmjölk. Högpresterande maskin med stor tydlig touchdisplay, serverar fantastiska cappuccinos och kaffedrinkar i varierande utförande.

Schaerer med Själ

Schaerer Soul är Barista maskinen No 1 från Schweiz

Underhåll & Rengöring - Jura X8

Se hur du håller din Juramaskin ren och hel! Koppla Smart Connect och J.O.E.® har du tillgång till toppmodern manövrering via din smartphone!

Underhåll & Rengöring - Reko / Varea

Se hur du underhåller och rengör din Rekomaskin

Underhåll & Rengöring - Nio maskinerna

Så tar du hand om dina Niomaskiner Vi går igenom hur rengöringsprogrammet för färskmjölk samt veckorengöring fungerar.

Underhåll & Rengöring - Melitta XT 6

Rengörings guide för Melitta® XT-serien

Kaffe med rikstäckande felfri service!
Vi på Office Depot hjälper er med allt som rör kaffet på kontoret. Ni tecknar ett avtal som passar er verksamhet och vi fixar resten.

Vid varje regelbundet servicetillfälle kommer vi med alla era förbrukningsvaror. Hos oss hittar du också allt det andra som hör fikat till: te, mjölk, kakor och konfektyr av alla slag. Lägg antingen till det i avtalet, eller köp det med allt annat kontorsmaterial.

Vill du dricka en grön kopp kaffe?

Visste du att vi har en kaffemaskin som är delvis tillverkad av gammal kaffesump? Fråga oss om hur ni ska kombinera maskin, avtal och kaffe för den mest miljövänliga koppen! Vi planerar våra servicebesök på ett sofistikerat och noga sätt för att optimera körningen så vi minskar koldioxidutsläppet till minsta möjliga.

 

Smart service med uppkopplade vänner!

Vår smarta service, uppkopplade vänner pratar med oss och upptäcker fel innan ni hinner det. Det gör att ni slipper onödiga driftstopp och irritation vid kaffemaskinen.

Fråga oss om hur ni kan få en bekymmersfri god kopp kaffe varje dag!